Planlagte aktiviteter i den offentlige høringsperiode

I høringsperioden 1. august til 29. september 2023 er der forskellige aktiviteter planlagt med udgangspunkt i forslag til Kommuneplanstrategi 2023.

Planlagte aktiviteter i høringsperioden

I løbet af høringsperioden er der en række  aktiviteter planlagt. Her på siden vil der løbende blive opdateret med tid, sted og evt. tilmelding for aktiviteterne.

  • Københavns Kommunes Lokaludvalg har planlagt at afholde en række borgermøder om forslag til Kommuneplanstrategi 2023. Du kan også holde dig orienteret hos Lokaludvalgene.
  • Er afholdt: BARK TALK den 23. august 2023. Planchef i Københavns Kommune, Mads Monrad Hansen, professor Ellen Braae og ph.d-studerende Sofie Stilling fra Københavns Universitet sætter fokus på bevaring af bygningskulturen i Danmark, når de bl.a. debatterer kulturarv, bevaringsværdige bygninger og landskaber.

    Tid: 08:00-09:00

    Sted: Skoubogade 1, 2, 1158 København

    Tilmelding: BARK TALK: Bevar bygningskulture

     
  • Er afholdt: Estate Zoom den 19. september 2023. Bystrategisk Chef i Københavns Kommune, Kenneth Horst Hansen zoomer ind på Kommuneplanstrategi 2023, når han vil fortælle om processen og forventningerne til strategien. Der vil være mulighed for spørgsmål, udveksling af meninger og videndeling om byudvikling i fremtidens København.

    Tid: 09:00-13:30

    Sted: København

    Tilmelding: Estate Zoom: København

     
  • Er afholdt: MorgenDAC den 19. september 2023. Overborgmester, Sophie Hæstorp Andersen (S), og børne- og ungdomsborgmester og medlem af Økonomiudvalget, Jacob Næsager (K) skal se nærmere på rammerne og dilemmaerne for Københavns fremtidige udvikling bl.a. ift. klimatiltag og -løsninger og diskutere, hvor meget indflydelse lokalpolitikere i det hele taget har på dén dagsorden.

    Tid: 08:15-09:15

    Sted: Bryghusgade 10, 1473 København K

    Tilmelding: Er ’klimavenlig’ ambitiøst nok for København? - Dansk Arkitektur Center - DAC